Масажен бар за тяло

януари 11, 2024
Домашен Сапун

Масажният бар може да се използва след баня вместо мляко или олио за тяло. Овлажнява и омекотява кожата, особено подходящ е в зимните месеци.

Приготвя се изключително лесно и бързо. За своята рецепта можете да подберете любими масла, които най-много подхождат на вашата кожа. Ние ви предлагаме базисна рецепта с процентно съотношение на основните съставки, а вие решете кои ще подберете.

Нужни съставки за масажен бар за тяло

Начин на приготвяне на масажен бар за тяло

Използвайте дезинфекцирани прибори и съдове! Разтопете на водна баня пчелния восък заедно с маслата, добавете витамин Е. По желание добавете етерично масло. Пресипете в предварително дезинфекцирани формички. Най-удобни са силиконовите форми. След пълното охлаждане съхранявайте за предпочитание на стайна температура или в хладилник до 6 месеца.

 

Отказ от отговорност:

Всякакви препоръки и съвети, тук изложени или подадени чрез сайта на Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com) или под друг вид
комуникация, не заместват лекарско лице. Моля, консултирайте се предварително с лекар преди да пристъпите към производството на домашен сапун и козметика! Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com) не носи отговорност за вреди, причинени от неправилното ползване или приготвяне на продукти, свързани по всякакъв начин с Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com).
Преди да започнете с приготвянето на домашна козметика, моля, консултирайте се с личния си лекар или дерматолог, особено ако взимате предписани медикаменти.
www.domashensapun.com не носи отговорност за нито един човек, спънките, загубите или вредите, причинени или смятани за причинени директно или индиректно, като резултат от прилагането, интерпретацията и използването на материалите споделени от Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com).

Page: 1 2

Остави коментар