Домашен освежител на въздуха

август 5, 2023
Домашен Сапун

Зъркайте си за 10 мин. освежител на въздуха с етеричи масла за домакинството, офиса. Ободрява и пречиства въздуха, подобрява настроението.

 

Нужни съставки за домашен освежител на въздуха

  • ½ ч. лъж. етерично масло от лавандула;
  • ½ ч. лъж. етерично масло от лимонена трева (лимон, лайм);
  • 3 ч. лъж. алкохол (разтваря етеричните масла във водата);
  • вода за допълване на шише с пулверизатор 200 мл.

 

Начин на приготвяне на домашен освежител на въздуха

Смесете всички съставки директно в шишето с пулверизатор. Разклатете преди употреба, тъй като количеството алкохол не разтваря напълно етеричните масла.

 

Отказ от отговорност:

Всякакви препоръки и съвети, тук изложени или подадени чрез сайта на Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com) или под друг вид
комуникация, не заместват лекарско лице. Моля, консултирайте се предварително с лекар преди да пристъпите към производството на домашен сапун и козметика! Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com) не носи отговорност за вреди, причинени от неправилното ползване или приготвяне на продукти, свързани по всякакъв начин с Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com).
Преди да започнете с приготвянето на домашна козметика, моля, консултирайте се с личния си лекар или дерматолог, особено ако взимате предписани медикаменти.
www.domashensapun.com не носи отговорност за нито един човек, спънките, загубите или вредите, причинени или смятани за причинени директно или индиректно, като резултат от прилагането, интерпретацията и използването на материалите споделени от Домашен сапун и козметика (www.domashensapun.com).

Page: 1 2

Остави коментар