Мика – Soft Silver

Миката е финно смляна слюда, произвежана в огромна гама цветове. Миката е един от най-важните минерални пигменти в козметиката, използвана широко за добавяне на блясък и цвят. Обикновено ако даден продукт има блестящ ефект, почти сигурно е, че е от мика. Най-честото и приложение е в декоративната козметика, но също така и в сапуни и други козметични продукти.

4,80 лв.

6 налични

Безплатна доставка над 70 лв. до 1 кг
Ваучер за подарък от 20 лв.
100% сигурно плащане
За въпроси: свържете се с нас

Описание

Мика – Soft Silver е финно смляна слюда на прах, произвежана в огромна гама цветове. Миката е един от най-важните минерални пигменти в козметиката, използвана широко за добавяне на блясък и цвят. Най-честото и приложение е в декоративната козметика, но също така и в сапуни и други козметични продукти.

 

Мика Soft Silver е пигмент в сиво- бял цвят – подходящ за оцветяване, придавайки нежно бляскаво сияние на сапуни, балсами и козметични основи. Това е по-тежък продукт и подобно на глитерите ще се утаи в повечето течности.

 

Перленият пигмент Soft Silver е тестван пигмент на европейска марка с козметично качество с висока чистота. Съответства на официалните изисквания за чистота на ЕС (Козметична директива 93/35 / ЕИО и ЕО 1223/2009), САЩ (Администрация по храните и лекарствата HHS 21 CFR (американски код на Fed.Regulations, част 73), както и Япония и Китай (Национален стандарт на Китайската народна република: GB9685-2008 и Министерството на здравеопазването на Здравния бюлетин на Китайската народна република № 23, 2011) за използване в козметични продукти и е одобрен за всички козметични продукти без ограничения.

 

Пигментите се състоят от много фини частици, които могат да попаднат в белите дробове при вдишване. Носете ръкавици и евентуално маска при обработка.

Предварително дезинфекцирайте всички работни повърхности и оборудване (напр. със 70% етанол или изопропилов алкохол, за да получите хигиенно произведен продукт).

 

Препоръчителна дозировка на Мика – Soft Silver в козметичните продукти:

Минерална основа: 10-50%
Пудра за лице: 3-10%
Сенки за очи, руж, бронзант: 10-30%
BB- / CC-крем: 5-10%
Червило: 10–15%

Сапун: 0,5-5%

 

Количество: 2 гр.

INCI: Mica (and) Titanium Dioxide
Производител: EC

За по-големи количества, моля, изпратете запитаване на: info@domashensapun.com

Допълнителна информация

Тегло 0,002 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мика – Soft Silver, 2 гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да Ви хареса…

Миката е финно смляна слюда, произвежана в огромна гама цветове. Миката е един от най-важните минерални пигменти в козметиката, използвана широко за добавяне на блясък и цвят. Обикновено ако даден продукт има блестящ ефект, почти сигурно е, че е от мика. Най-честото и приложение е в декоративната козметика, но също така и в сапуни и други козметични продукти.