Глицерин (глицерол) – фармакопеен, 100 мл

Глицерин (глицерол)

Глицеринът (глицерол) е приятен овлажнител за кожата и косата. Има отлични успокояващи и водозадържащи свойства. Използва се в козметични продукти в продължение на хиляди години.

6,50 лв.

14 налични

Безплатна доставка над 70 лв. до 1 кг
Ваучер за подарък от 20 лв.
100% сигурно плащане
За въпроси: свържете се с нас

Описание

Глицеринът (глицерол) е приятен овлажнител за кожата и косата. Има отлични успокояващи и водозадържащи свойства. Използва се в козметични продукти в продължение на хиляди години.

Глицеринът е универсален компонент на много козметични препарати, които могат да се смесват с много други вещества, без да губи своята химическа стабилност.

Глицериновият сапун често се използва от хора с чувствителна кожа, поради своите овлажняващи свойства.

Глицеринът е овлажнител, който помага да възстанови нивото на водата в кожата.

Приложение на Глицерин (глицерол) – фармакопеен:

  • сапуни;
  • лосиони;
  • кремове;
  • серуми.

 

INCI: Glycerol

Количество: 100 мл
Опаковка: тъмно пластмасово шише
Снимката е илюстративна.

Производител: ЕС

Допълнителна информация

Тегло 0,150 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Глицерин (глицерол) – фармакопеен, 100 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Материали, съставки за приготвянето, направата на домашен сапун и козметика