Восък от канделила, 50 гр.

Канделила восък (Candelilla wax)

Восъкът от канделила се получава от листата и стъблата на канделиевия храст. Използва се в много различни области. В козметиката играе важна роля в декоративната козметика.

 

14,99 лв.

4 налични

Безплатна доставка над 70 лв. до 1 кг
Ваучер за подарък от 20 лв.
100% сигурно плащане
За въпроси: свържете се с нас

Описание

Произход на Канделила восъка

Восъкът от канделила се получава от листата и стъблата на канделиевия храст. Храстът на канделила е роден в полупустинните райони на Северно Мексико и югозападната част на САЩ.

Приложение на Канделила восъка

Канделилният восък се получава чрез кипене на зрялата трева. Восъкът се отстранява на повърхността и се почиства и избелва на няколко стъпки. По-твърд е от пчелния восък и по-мек от карнаубския восък. Канделилният восък в нашия магазин е без парафин и се използва като консистенция за много козметични продукти като балсами за устни, червила, лосиони за тяло и кремове за ръце и крака.

 

Диапазон на топене: 65 – 73 ° C
Качество: конвенционално / без парафин

 

В какви продукти можете да ползвате восъка от Канделила

• сапуни;
• лосиони;
• кремове;
• балсам за устни;
• гланц за устни;
• червило;
• мехлем;
• масажен бар;
• масажна свещ.

 

Количество: 50 гр.
INCI: Candelilla cera
Производител: Мексико

Предлагаме ви от нашите изпитани рецепти за домашна козметика

РЕЦЕПТА за балсам за устни ще откриете тук.

РЕЦЕПТА за гланц за устни ще откриете тук.

РЕЦЕПТА за масажна свещ ще откриете тук.

РЕЦЕПТА за мехлем при главоболие и хрема ще откриете тук.

Допълнителна информация

Тегло 0,100 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Восък от канделила, 50 гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Восъкът е отлична съставка за вашата домашна козметика - балсами и гланцове за устни, кремове, мазила, дори и в някои рецепти за сапуни. Освен добре известния пчелен восък, предлагаме и растителни восъци, подоходящи за веган продукти.