SALE!

Активен въглен – гранули

Активният въглен се използва от хиляди години по много начини. В козметичните продукти активният въглен е предпочитан поради своите невероятни абсорбиращи свойства. Привлича бактерии, отрови, химикали, мръсотия и други микрочастици на повърхността на кожата, спомагайки за постигането на безупречен тен и при борбата с акне.

4,50 лв.

13 налични

Безплатна доставка над 70 лв. до 1 кг
Ваучер за подарък от 20 лв.
100% сигурно плащане
За въпроси: свържете се с нас

Описание

Активният въглен се използва от хиляди години по много начини.

Най-често се ползва като хранителна добавка, която подобрява състоянието на червата.

 

Активният въглен в козметиката

В козметичните продукти активният въглен е предпочитан поради своите невероятни абсорбиращи свойства. Привлича бактерии, отрови, химикали, мръсотия и други микрочастици на повърхността на кожата, спомагайки за постигането на безупречен тен и при борбата с акне.

Активният въглен не се абсорбира от тялото, но може да се ползва при лечението на отровни ухапвания и дезинфекцирането на някои рани. Има способността да абсорбира хиляди пъти собствената си маса, което го прави полезна съставка при маските за лице.

Благодарение на невероятните си свойства за абсорбиране, активният въглен се използва при много филтриращи системи за поддържка на чиста вода в резервоари, действа като пречистващ агент в дестилираните алкохолни напитки. Може да се ползва и за избелване на зъбите в паста за зъби.

 

Приложение:

  • Сапуни;
  • Продукти за лице  и тяло;
  • Маска за лице;
  • Паста за зъби.

 

INCI: Carbon (Charcoal)

 

Количество: 20 гр.

Форма: гранули

Производител: EC

Допълнителна информация

Тегло 0,030 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Активен въглен – гранули, 20 гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *