Домашен сапун като начин на живот!

Нашата сапунена история

Vector-Smart-Object-copy-3100% ръчно правеноVector

Домашен сапун
Козметика у дома

Не е нужно да си химик за да си направиш истински натурален сапун у дома. Ние ти предлагаме необходимата информация и съставки за приготвянето на домашен сапун и козметика на едно място.

Сапунът е вечен

Можеш ли да си представиш и един ден без да си измиеш ръцете със сапун? А колко пъти на ден ги миеш? Сапунът присъства във всяка една къща от векове. И ще продължи да присъства…с векове.

    Днес хората осъзнават все повече и повече, че здравословната храна, движението, намаляването на стреса и много други фактори от забързаното ежедневие са много важни за здрав живот. Грижейки се за тялото отвътре, логично е да се погрижим за него и отвън. Кожата е най-големия орган в човешкото тяло. Тя е орган, който притежава редица функции – защитава организма ни от факторите на околната среда, разположените в нея рецептори са отговорни за сетивността на различните зони от човешкото тяло, благодарение на функционирането на потните жлези на повърхността на кожата се осигурява терморегулацията и др. Под думата кожа повечето хора разбират тънкия слой, който виждат на повърхността на тялото, но всъщност кожата е един от най-сложно устроените органи на човешкото тяло. Затова грижата за нея е нужно да се полага както отвътре – с правилна храна и позитивни мисли, така и отвън. Не е нужно да споменаваме, какво съдържат конвенционалните продукти за грижа за кожата, косата, ноктите. Изработвайки си домашен сапун и козметика, вие давате възможност на тялото да се докосне в пряк смисъл до нещо естествено, натурално и полезно за него. И много скоро то ще ви се отблагодари с прекрасен вид на кожата, косата, скалпа, ноктите. 

Кои сме ние

Аз съм Миглена и съм управител и собственик на www.DomashenSapun.com. Първия сапун направих в началото на 2012 г. По него време информацията в интернет пространството за домашен сапун на български беше доста оскъдна, почти никаква.

Разрових в чуждоезични сайтове и останах удивена! И се започна едно бъркане. 🙂 Правих сапуни за нас, раздавах на приятели и роднини и всички оставаха много доволни. След време проумях, че е напълно нормално да се харесват. Защото грижейки се за кожата с натурални продукти, естествената реакция е да ѝ хареса. Човешкият организъм разбира веднага, когато се докосне до естественото – присъщото за него.         

С времето домашния сапун „изхвърли” от банята ни всички подобни измиващи продукти и зае своето централно място.

Домашният сапун не е просто измиващо средство, това е начин на живот. Покрай него разбрах за куп вредни или неполезни вещества, които ежедневно употребяваме с козметиката, която ползваме. Постепенно започнах да пера с домашен гел за пране, да си правя собствен крем за лице, слънцезащитно мляко, балсам за устни, паста за зъби, шампоан и др.


Гледайки клипчета в Youtube и прекарвайки безсънни нощи в ровене на чужди сайтове, си мечтаех да имам достъп до такова разнообразие от продукти за домашна козметика, каквото имат в Англия, САЩ и други страни, където „топлата вода” е отдавна открита. Дойде най-подходящия момент и се реших. Заедно със съпруга ми основахме този магазин с идеята да предложим качествени суровини и материали за домашна козметика по достъпен и лесен начин. По-голямата част от предлаганите продукти ще получите в максимално олекотени и опростени опаковки (без лъскави и шарени надписи), защото за нас е важно съдържанието, а не опаковката. Считаме за ненужно да оскъпяваме продуктите с реклама, която не прави дадения продукт по-качествен.

Доставяме продукти от изпитани на европейския и българския пазар производители и доставчици. А творенето на красотички оставяме на вас, мили сапунджии и козметикари! Непрекъснато се стараем да подобряваме своята работа, асортимента, постоянно се учим…

Всички предлагани продукти поддръжаме на склад. Ако някой от продуктите в момента не е наличен, просто няма да имате възможност да поръчате от него. Поръчаните продукти винаги се стараем да изпратим възможно най-скоро след потвърждаване на поръчката.
Отворени сме към всякакви въпроси, съвети, препоръки и позитивни критики. С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси относно употребата, начина на ползване и др. на предлаганите от нас продукти. Можете да се свържете с нас на тел.: 0888 742 292 или имейл: info@domashensapun.com, в работни дни от понеделник до петък (освен официалните празници), от 11:00 до 19:00 ч.

Важно да се знае!
Не забравяйте да спазвате стриктно правилата за безопасно ползване на продуктите!
Всякаква информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.

Изработването на домашен сапун и козметика е увлекателно и води до пристрастяване! 😉

Човешкият организъм разбира веднага, когато се докосне до естественото - присъщо е за него.

Миглена Богоева

Собственичка на "DomashenSapun.com"

Vector-Smart-Object-copy-3ЕкипътVector

Ние работим за вас!

Миглена Богоева

Собственичка

Здравко Богоев

Собственик, управител

Теодора Богоева

ТБ Арт

Vector-Smart-Object-copy-3Всичко натуралноVector

Козметика
от твоите ръце и сърце!