Промоции

Гума гуар

Гумата гуар е фин прах, който се използва в козметиката като сгъстител, стабилизатор на емулсии, кондиционер и овлажнител. Ние препоръчваме ксантановата гума за сгъстяване на течната ни база за шампоан.

Купи

Активен въглен – гранули

Активният въглен се използва от хиляди години по много начини. В козметичните продукти активният въглен е предпочитан поради своите невероятни абсорбиращи свойства. Привлича бактерии, отрови, химикали, мръсотия и други микрочастици на повърхността на кожата, спомагайки за постигането на безупречен тен и при борбата с акне.

Купи

БИО Какаово масло – сурово, сорт криоло

Инките са смятали какаото за напитка на боговете. Какаовото масло се извлича от какаовите зърна и може да се използва за производство на шоколад, какаов прах, мехлеми, сапуни, продукти за тяло.  Има неустоим шоколадов вкус и аромат. Поглезете и вие кожата си с това невероятно масло.

Купи

БИО масло от ший (карите)

Маслото от ший, известено също като масло от карите, се добива от ореховите ядки на дървото Mangifolia, което расте в районите на Западна и Централна Африка. Името на дървото Mangifolia (Butyrospermum Parkii) означава “живот” и се смята за свещено. Любимо масло за приготвянето на домашен сапун и домашна козметика.

Купи

Ксантанова гума

Ксантановата гума е фин прах, получен от ферментацията на захар. Използва се в козметиката като сгъстител, стабилизатор на емулсии, кондиционер и овлажнител. Ние препоръчваме ксантановата гума за сгъстяване на течната ни база за шампоан.

Купи

Конопено масло – екстра качество

Конопеното масло е едно от най-силно подхранващите масла за общо приложение. Прониква дълбоко във вътрешните слоеве на кожата, като хидратира, подхранва и възстановява структурата й. Подходящо е за всеки тип кожа. Има отлично действие върху чувствителна, мазна, зряла кожа.

Купи

Масло от пшеничен зародиш

Антиоксидантните свойства на маслото от пшеничен зародиш го правят популярна съставка за продукти за суха, чувствителна, зряла кожа. Също така има високо съдържание на витамин А и витамин D и е богато на протеини и лецитин. Има отлично действие върху чувствителна, суха, зряла кожа.

Купи

Сусамово масло

Сусамовото масло се превърна в едно от най-популярните масла за готвене, но има и свойства, които помагат да го превърнат в полезно масло за Вашата кожа

Купи